Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  AP&T

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~300

 • Ετήσιες πωλήσεις

  5000000-10000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1999

 • Εξαγωγή pc

  40% - 50%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-021-6451-7662

Εισαγωγή

Η στατική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Anping, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1999 που είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ερευνά και που κατασκευάζει το στατικό εξολοθρευτή και στατικός που στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών προσπαθούμε συνεχώς να συμβαδίσουμε με τις διεθνείς τάσεις της τεχνολογίας και να αναπτύξουμε τα προϊόντα που ικανοποιούν τη ζήτηση στην αγορά. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καλύτερης λύσης στο πρόβλημα της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στους πελάτες στις διαφορετικές βιομηχανίες. Εστιάζουμε στη βελτίωση της στατικών τεχνολογίας και της εργασίας ελέγχου σκληρών να είμαστε η κύρια επιχείρηση σε αυτήν την βιομηχανία. Σαν Πρόεδρο μεγγενών του αντιστατικού κλάδου εξοπλισμού ένωσης βιομηχανίας ηλεκτρονικής της Κίνας, η Σαγκάη Anping έχει μια σημαντική επιρροή σε αυτές τις βιομηχανία και αγορά.

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Τα προϊόντα σειράς εμπορικών σημάτων AP&T της επιχείρησης περιλαμβάνουν τον ανεμιστήρα αέρα ιονισμού, ιονικός φραγμός, αεροβόλο πιστόλι ιονισμού, ακροφύσιο αέρα ιονισμού, φίδι αέρα ιονισμού, στατικά όργανα μέτρησης με τις διάφορες προδιαγραφές. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται άγρια στην ημι συμπεριφορά, την ενθυλάκωση, opto-ηλεκτρικός, την ηλεκτρονική, την επικοινωνία, τη λήξη ψεκασμού, την εκτύπωση, τους υφαντικούς, φαρμακευτικούς εξοπλισμούς, το δομικό υλικό, και τις βιομηχανίες σχηματοποίησης εγχύσεων. Με την εμπειρία τόσων πολλών ετών είμαστε σε θέση να παρέχουμε στα κατάλληλα προϊόντα και τη λύση στους πελάτες τα στατικά προβλήματα από τους διαφορετικούς τομείς. Οι τεχνικοί μας είναι πολύ στενοί στους πελάτες μας και έχουν πολύ βαθιά να καταλάβουν στα διαφορετικά βιομηχανικά χαρακτηριστικά. Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και είμαστε ένας από τους εθνικούς συντάκτες βιομηχανικά τυποποιημένων στατικής ηλεκτρικής ενέργειας. Προωθούμε συνεχώς τα προϊόντα με τη νεώτερη τεχνολογία. Μερικά προϊόντα είναι ανταγωνιστικά με τα προηγμένα διεθνή προϊόντα.

 

Μέχρι τώρα έχουμε καθιερώσει την επιχειρησιακή σχέση με περισσότερο από χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν σε ισχύ πολλές περιλαμβάνουν τους λειτουργώντας τομείς και τους εξοπλισμούς κατασκευής. Εκτός αυτού, κάνουμε επίσης τα προϊόντα cOem επάνω στις απαιτήσεις των πελατών. Έχουμε την εμπειρία να κάνουμε τα προϊόντα cOem για καλά - γνωστές επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων και κερδημένη υψηλή αξιολόγηση από όλους τους πελάτες.

 

Η αποστολή μας είναι να επιτύχουμε την τεχνική καινοτομία και να αποκτήσουμε την προηγμένη στατική τεχνολογία ελέγχου και να φέρουμε τα καλύτερες προϊόντα και τη λύση με την υψηλή price-performance αναλογία στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να λύσουμε τα στατικά προβλήματα και να κάνουμε ένα αριθ. το στατικό μπερδεμένο κόσμο.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα σας δίναμε ένα χέρι βοηθείας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη βάση επιχείρησής σας στην εμπιστοσύνη σας και τα άριστες προϊόντα και την υπηρεσία μας.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

Ιστορία

Ιστορία της ανάπτυξης

 

Το 1999, της Σαγγάης ιδρύθηκε.

 

Το 2000, ανέπτυξε τον πρώτο ΣΥΝΕΧΗ ιονικό ανεμιστήρα στην Κίνα.

 

Το 2003, ο πρώτος ιονικός φραγμός εναλλασσόμενου ρεύματος AP&T αναπτύχθηκε επιτυχώς.

 

Το 2007, συμμετείχε κατά την προετοιμασία των εθνικών προτύπων για τις «ηλεκτρικές προδιαγραφές αποδοχής κατασκευής και ποιότητας εφαρμοσμένης μηχανικής βιομηχανίας αντιστατικές».

 

Το 2008, το πρώτο εσωτερικό προϊόν ΣΥΝΕΧΩΝ ιονικό φραγμών βγήκε.

 

Το 2008, η επιχείρηση έλαβε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων: «Ηλεκτροστατική συσκευή αποβολών φωτοϊόντων και μέθοδος» και «ιονικός ευφυής έλεγχος ανεμιστήρων».

 

Το 2011, εκτιμήθηκε ως εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

 

Το 2011, έλαβε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «φορητών ηλεκτροστατικών ανίχνευσης συσκευών και της ηλεκτροστατικής μεθόδου ανίχνευσής του» εφευρέσεων.

 

Το 2012, καλύπτοντας τις υπερπόντιες αγορές.

 

Το 2013, συνεργαστήκαμε με το θαλάσσια πανεπιστήμιο και Sinopec της Σαγκάη για να αναπτύξουμε ένα εθνικό ερευνητικό πρόγραμμα για «τη σε απευθείας σύνδεση δοκιμή προϊόντων πετρελαίου γραμμών».

 

Το 2013, συμμετείχε κατά την προετοιμασία του βιομηχανικά τυποποιημένου για τη γενική προδιαγραφή του ιονικού στατικού εξολοθρευτή ανεμιστήρων.

 

Το 2013, κέρδισε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων συνελεύσεων ηλεκτροδίων για το στατικό «εξολοθρευτή».

 

Το 2013, η επιχείρηση έλαβε μια «στατική συσκευή αποβολών που μπορεί να πραγματοποιήσει θετική και αρνητική ΣΥΝΕΧΗ υψηλή τάση παραγωγής ενιαίος-βελόνων την εναλλάσσομαι».

 

Το 2014, υποδείχθηκε ως καταρτισμένος προμηθευτής Sinopec.

 

Το 2014, η επιχείρηση έλαβε τη «συσκευή καθαρισμού αέρα κατάλληλη για τα λεπτά μόρια στον αέρα υπό τις συνθήκες οικιακών περιβαλλοντικοων».

 

Το 2014, η επιχείρηση έλαβε «μια μέθοδο για τα λεπτά μόρια στον αέρα υπό τους όρους του οικιακού περιβάλλοντος».

 

Το 2015, ο μόνος-αναπτυγμένος ιονικός φραγμός έλαβε την εθνική explosionproof πιστοποίηση (η πρώτη στην Κίνα).

 

Το 2015, κέρδισε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων «ηλιακός-τροφοδοτημένων ηλεκτροστατικών ανίχνευσης συσκευών».

 

Το 2015, κέρδισε το «ένα είδος ιονικού ανεμιστήρα ή ιονικού φραγμού με την ηλεκτροστατική ανίχνευση και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων ανατροφοδοτεί της λειτουργίας».

 

Το 2016, ο ηλεκτροστατικός αισθητήρας με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας γεννήθηκε (ο πρώτος στην Κίνα).

 

Το 2016, κέρδισε το «ένας παλόμενος ΣΥΝΕΧΗΣ ιονικός φραγμός βασισμένος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων του ασφαλούς τρόπου εργασίας».

 

Το 2017, επενδύστε στην ινδική αγορά και ιδρύστε μια επιχείρηση κοινοπραξίας.

 

Το 2017, ο Guangdong κλάδος καθιερώθηκε.

 

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Υπηρεσία

Σαγκάη Anping που εμμένει στο σκοπό στον πελάτη τα καλύτερα προϊόντα και την υπηρεσία. Προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα συναίσθημα της ικανοποίησης μέσω της επιχειρησιακής διαδικασίας.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Pre-sales υπηρεσία:

Πριν από το εμπόριο ο μηχανικός μας θα βοηθήσει τον πελάτη για να αναλύσει τη θέση εφαρμογής συμπεριλαμβανομένου του εργασιακού περιβάλλοντος, της στατικής απαίτησης ελέγχου, του όρου εξοπλισμού, του όρου εγκαταστάσεων, της κατανάλωσης ισχύος, της κατανάλωσης συμπιεσμένου αέρα κ.λπ. και να παρέχει μια αποκλειστική λύση για τον πελάτη.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Στην πώληση-υπηρεσία:

Οι παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα σε 2 ώρες μετά από λαμβανόμενος και θα ανατροφοδοτήσουν στον πελάτη. Το σχέδιο παραγωγής θα τακτοποιηθεί αναλόγως δεξιά μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται. Η παράδοση θα γίνει μέσα στον πιό σύντομο χρόνο.

Συσκευασία:

Τα αγαθά συσκευάζονται κατάλληλα για να αποφύγουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Τα διαφορετικά προϊόντα έχουν τη διαφορετική μέθοδο για να υπομείνουν την ασφάλεια.

Ο μηχανικός πωλήσεών μας θα κρατήσει τη στενή επαφή με τον πελάτη κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας πωλήσεων για να εγγυηθεί έτσι την έγκαιρη απάντηση σε οποιαδήποτε απαίτηση από τους πελάτες.

 

Τεχνική υποστήριξη:

Η Σαγκάη Anping κατέχει την τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της και η πεπειραμένη τεχνική ομάδα έχει την ικανοποιητική δυνατότητα να δώσει στον πελάτη μας την αποδοτική και εφαρμόσιμη τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση απαραίτητου.    

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Έχουμε την εξουσιοδότηση 1 ετών για τα προϊόντα μας. Μόλις έχει ο πελάτης η διάγνωση προβλήματος θα γίνει και η λύση θα παρασχεθεί πολύ σύντομα.  

 

 

Η ομάδα μας

Ομάδα Διοίκησης

Η σύνθεση της Ομάδας Διοίκησης της Σαγκάη Anping είναι ιδιαίτερα πεπειραμένη. Τα περισσότερα από τα μέλη έχουν περισσότερα 10 έτη εμπειρίας σε αυτές τις βιομηχανία και διαχείριση. Η Ομάδα Διοίκησης χαράζει τις στρατηγικές που συμβαδίζουν με τις εξελίξεις βιομηχανίας και επιτρέπει στην επιχείρηση για να παρέχει την αγορά τα καταλληλότερες προϊόντα και οι λύσεις.

 

Ομάδα πωλήσεων

Με περισσότερο από 15 δοκίμασε τα πρόσωπα πωλήσεων που εξοικειώνονται πολύ με τα προϊόντα και τις βιομηχανίες των πελατών. Μέχρι τώρα έχουμε τους πελάτες από την ημι συμπεριφορά, την ενθυλάκωση, opto-ηλεκτρικός, την ηλεκτρονική, την επικοινωνία, τη λήξη ψεκασμού, την εκτύπωση, τους υφαντικούς, φαρμακευτικούς εξοπλισμούς, το δομικό υλικό, τη σχηματοποίηση εγχύσεων, τον καθαρισμό, τα έπιπλα και πολλές άλλες βιομηχανίες.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ομάδα Ε&Α

Αποτελούμενη από τον πεπειραμένο εμπειρογνώμονα και το μηχανικό καθώς επίσης και την εξωτερική τεχνική υποστήριξη όπως οι καθηγητές Πανεπιστημίου, η ομάδα Ε&Α μας συνεχίζει τη νεώτερη τεχνολογία στο στατικό έλεγχο και αναπτύσσει τα νέα προϊόντα.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τεχνική υπηρεσία

Η Σαγκάη Anping κατέχει την τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της και η πεπειραμένη τεχνική ομάδα έχει την ικανοποιητική δυνατότητα να δώσει στον πελάτη μας την αποδοτική και εφαρμόσιμη τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση απαραίτητου.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Παραγωγή

15 έτη εμπειρίας της κατασκευής, των εξειδικευμένων εργατών και της ακριβούς διαχείρισης του ISO εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων AP&T. Κάθε προϊόν πρέπει να περάσει από την εισερχόμενη επιθεώρηση, δοκιμή παραγωγής, που γερνά, τελική επιθεώρηση, δοκιμή απόδοσης πριν από την πρώην εργασία.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η Σαγκάη Anping που η στατική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι υψηλή εκτελώντας ομάδα έχει ένα υψηλό επίπεδο της συνείδησης υπηρεσιών και ποιότητας. Όλα τα μέλη εργάζονται στενά με άλλα για να φθάσουν σε έναν τελευταίο στόχο.

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7