Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Τα προϊόντα των οδηγήσεων χρειάζονται αντιστατικό

Τα προϊόντα των οδηγήσεων χρειάζονται αντιστατικό

August 16, 2022

Τα προϊόντα των οδηγήσεων έχουν αυτήν την περίοδο μια πολύ ευρεία προοπτική αγοράς, ειδικά στον τομέα του φωτισμού. Εάν η πηγή φωτός των οδηγήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον τομέα του φωτισμού, θα είναι μια επανάσταση στην ιστορία του ανθρώπινου φωτισμού. Εντούτοις, λόγω των τεχνικών και άλλων παραγόντων, δεν μπορεί να προαχθεί ευρέως αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν προϊόντα πολλών οδηγήσεων που χρησιμοποιούνται αυτήν την περίοδο στον τομέα του φωτισμού, όπως τα φω'τα χορτοταπήτων των οδηγήσεων, φω'τα προστατευτικών κιγκλιδωμάτων των οδηγήσεων, υποβρύχια φω'τα των οδηγήσεων, επίκεντρα των οδηγήσεων, υπόγεια φω'τα των οδηγήσεων, και ούτω καθεξής.

 
 
Οι πηγές φωτός των οδηγήσεων έχουν τα πλεονεκτήματα της ενέργειας - αποταμίευση, προστασία του περιβάλλοντος, μακρά ζωή, καμία ακτινοβολία, κ.λπ. Επομένως, η εφαρμογή των πηγών φωτός των οδηγήσεων γίνεται όλο και περισσότερο διαδεδομένη. Συγχρόνως, πρέπει επίσης να καταλάβουμε διάφορα ζητήματα σχετικά με τα προϊόντα των οδηγήσεων.
 
 
 
1. Τα προϊόντα των οδηγήσεων πρέπει να τροφοδοτηθούν από μια παροχή ΣΥΝΕΧΟΎΣ σταθερή τρέχουσα ηλεκτρικού ρεύματος
 
 
 
Προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες προϊόντων, μερικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν τις μεθόδους «αντίσταση-πυκνωτής-τάση-μείωσης» στα προϊόντα των οδηγήσεων δύναμης, τα οποία έχουν επιπτώσεις άμεσα στη ζωή των προϊόντων των οδηγήσεων. Η χρησιμοποίηση μιας αφιερωμένης μεταπηδώντας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα προϊόντα των οδηγήσεων δύναμης δεν έχει επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών του προϊόντος. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί μια σταθερή τρέχουσα πηγή, αλλά το κόστος προϊόντων είναι σχετικά υψηλό.
 
 
 
2.It πρέπει να σημειωθεί ότι η αύξηση στη θερμοκρασία θα καταστήσει την εσωτερική αντίσταση των οδηγήσεων μικρότερη.
 
 
 
Όταν η εξωτερική περιβαλλοντική θερμοκρασία αυξάνεται, η εσωτερική αντίσταση της πηγής φωτός των οδηγήσεων θα μειωθεί. Εάν μια ρυθμισμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει των οδηγήσεων, το λειτουργούν ρεύμα της αύξησης θέλησης των οδηγήσεων. Όταν υπερβαίνει το εκτιμημένο λειτουργούν ρεύμα του, έχει επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών του προϊόντος των οδηγήσεων. Η πηγή φωτός των οδηγήσεων «καίει έξω», έτσι είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί μια σταθερή τρέχουσα πηγή για να εξασφαλίσει ότι το λειτουργώντας ρεύμα της οδήγησης δεν επηρεάζεται από την εξωτερική θερμοκρασία.
 
 
 
3. Δώστε προσοχή στη σφράγιση των προϊόντων των οδηγήσεων
 
 
 
Το του οποίου είδος προϊόντος των οδηγήσεων, εφ' όσον εφαρμόζεται υπαίθρια, θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της moisture-proof σφράγισης. Εάν δεν αντιμετωπίζεται κατάλληλα, έχει επιπτώσεις άμεσα στη ζωή υπηρεσιών του προϊόντος των οδηγήσεων. Αυτή τη στιγμή, ένας μικρός αριθμός κατασκευαστών με τις υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα των προϊόντων χρησιμοποιεί την παραδοσιακή μέθοδο «ποτίσματος» εποξικής ρητίνης στα προϊόντα των οδηγήσεων σφραγίδων. Αυτή η μέθοδος είναι πιό δυσκίνητη για να λειτουργήσει. Για τα προϊόντα των μεγαλύτερων οδηγήσεων (όπως τα φω'τα φρακτών των οδηγήσεων) Όχι πολύ κατάλληλο, θα αυξήσει επίσης το βάρος του προϊόντος.
 
 
 
4. Ανάγκη να ληφθούν τα αντιστατικά μέτρα
 
 
 
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων των οδηγήσεων, ορισμένα αντιστατικά μέτρα πρέπει να εγκριθούν, όπως: ο πάγκος εργασίας πρέπει να στηριχτεί, οι εργαζόμενοι πρέπει να φορέσουν τον αντιστατικό ιματισμό, να φορέσει τα αντιστατικά δαχτυλίδια, και φορούν τα αντιστατικά γάντια. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αντιστατικά ιόντα που ο ανεμιστήρας πρέπει επίσης να εξασφαλίσει που η υγρασία του εργαστηρίου είναι για 65% για να αποτρέψει τον αέρα από την ύπαρξη πάρα πολύ ξηρά για να παραγάγει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια, ειδικά οι πράσινες οδηγήσεις βλάπτονται σχετικά ευκολότερα από τη στατική ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, η αντιστατική δυνατότητα LEDs με τους διαφορετικούς ποιοτικούς βαθμούς δεν είναι η ίδια, και αντιστατική δυνατότητα LEDs με υψηλό - οι ποιοτικοί βαθμοί είναι ισχυρότεροι.
 
 
 
5.Control τεχνολογία του φωτός προστατευτικών κιγκλιδωμάτων των οδηγήσεων
 
 
 
Αυτή τη στιγμή, η ευρύτατα χρησιμοποιημένη τεχνολογία ελέγχου για τα φω'τα προστατευτικών κιγκλιδωμάτων των οδηγήσεων είναι η μέθοδος «τμηματικής επικοινωνίας» (κυρίως βασισμένη στο πρωτόκολλο DXM512). Το πλεονέκτημά του είναι ότι κάθε φως προστατευτικών κιγκλιδωμάτων δεν έχει μια συγκεκριμένη «κωδικοποίηση», και κάθε μια μπορεί να ανταλλαχθεί αυθαίρετα, η οποία είναι κατάλληλη για την εγκατάσταση παραγωγής και εφαρμοσμένης μηχανικής. Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι ότι μόλις βλαφθεί κάποιο, έχει επιπτώσεις άμεσα σε όλα τα φω'τα προστατευτικών κιγκλιδωμάτων πίσω από το, ακριβώς όπως μια οδήγηση αυτοκινήτων σε μια εθνική οδό ένας-παρόδων. Μόλις «αναλύσει» ένα αυτοκίνητο, θα αναγκάσει όλα τα αυτοκίνητα πίσω από το για να αποτύχει. κανονική λειτουργία. Για το πρόγραμμα λαμπτήρων φρακτών των εκατοντάδων ή ακόμα και χιλιάδων μετρητές, λόγω της επιρροής των εξωτερικών παραγόντων και της ποιότητας το ίδιο του προϊόντος, είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί ότι κάθε λαμπτήρας φρακτών δεν θα έχει τα προβλήματα, έτσι είναι εύκολο να προκληθεί το φαινόμενο «της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της παράλυσης».
 
 
Επιπλέον, η ποιότητα των πηγών φωτός των οδηγήσεων στην αγορά ποικίλλει πολύ. Οι πηγές φωτός των καλής ποιότητας οδηγήσεων όχι μόνο έχουν την υψηλή φωτεινότητα, τη μείωση χαμηλού φωτός, και την ισχυρή αντιστατική δυνατότητα, η οποία καθορίζει επίσης τη μακριά ζωή υπηρεσιών τους, αλλά η τιμή τους είναι φτηνότερη από οι πηγές φωτός των οδηγήσεων είναι αρκετοί χρόνοι υψηλότεροι. Θα δούμε συχνά τα προγράμματα φωτισμού μερικών οδηγήσεων, που είναι πράγματι πολύ όμορφα καταρχάς, αλλά θα είμαστε σύντομα «ελλιπείς», και μερικά προγράμματα μπορούν ακόμη και να είναι ανίκανοι να παραδώσουν την εργασία. Επομένως, κατασκευαστές και χρήστες εάν «να μην χτυπήσει σκληρά» στην τιμή. Η επιλογή μιας καλής ποιότητας πηγής φωτός των οδηγήσεων και η λήψη των αποτελεσματικών τεχνικών μέτρων για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων των οδηγήσεων είναι η έξοδος.