Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai Anping Static Technology Co.,Ltd 86-021-6451-7662 journey@sh-anping.com.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Κατάλληλο να στηρίξει είναι το σημαντικότερο μέτρο ελέγχου ESD σε έναν παράγοντα

Κατάλληλο να στηρίξει είναι το σημαντικότερο μέτρο ελέγχου ESD σε έναν παράγοντα

August 17, 2022

Κατάλληλο να στηρίξει είναι το σημαντικότερο μέτρο ελέγχου ESD για εγκαταστάσεις. Εντούτοις, δεν μπορούμε να το πάρουμε για δεδομένος ότι να στηρίξει είναι καλό. Τα επίγεια καλώδια μπορούν να μην αλλάξουν στην εμφάνιση, αλλά τα μπορούν να σπάσουν, μπορούν να συνδεθούν με τους διαφορετικούς λόγους, και ούτω καθεξής. Ο καλύτερος τρόπος να ελεγχθεί η επίγεια σύνδεση είναι σύμφωνα με το τυποποιημένα Ansi/το ESD6.1. Σε όλες τις περιπτώσεις, κατά μέτρηση, την πρέπει να ξέρουμε μια αξιόπιστη επίγεια αναφορά. Οι εκτιμήσεις για τον έλεγχο να στηρίξουν είναι:

Εργαλεία μετάλλων
Να στηρίξει των εργαλείων μετάλλων πρέπει να μετρηθεί με τη σύνθετη αντίσταση εναλλασσόμενου ρεύματος όπως διευκρινίζεται στο τυποποιημένα Ansi/το ESD6.1. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το συμβατικό πολύμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει με τη μέθοδο ΣΥΝΕΧΟΥΣ αντίστασης, αλλά σε άλλες περιπτώσεις, ειδικά όταν υπάρχουν πολλά σήματα θορύβου στο επίγειο καλώδιο, τα αποτελέσματα μέτρησης του πολυμέτρου θα είναι πολύ ανακριβή. Κατά μέτρηση των μικρών σύνθετων αντιστάσεων, όπως η σειρά 1 ωμ, την αντίσταση της οργάνου μέτρησης ο ίδιος πρέπει να εξεταστεί.

Διαλυτικός που αλέθεται (μαλακός)
Λόγω της υψηλής αντίστασης, υπάρχουν μερικές προκλήσεις στην ανίχνευση να στηρίξουν των στατικών διαλυτικών χαλιών. Σε αυτήν την περίπτωση, εφαρμόζουμε ένα ειδικό όργανο δοκιμής με μια υψηλή σειρά αντίστασης. Λόγω της ολοκλήρωσης σημάτων τέτοιων οργάνων, η επίδραση του σταθερού 50/60 θορύβου Hz μειώνεται. Επειδή η εφαρμοσμένη τάση δοκιμής είναι αρκετά χαμηλή, η ειδική αντίσταση του στατικού διαλυτικού υλικού και της εφαρμοσμένης τάσης μπορεί να είναι μη γραμμική, έτσι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην χρησιμοποιήσουμε την υψηλή τάση (χαρακτηριστικά megohmmeter) για να μετρήσουμε το διαλυτικό ποσοστό αντίστασης επιφάνειας.