Κίνα Εξολοθρευτής στατικής ηλεκτρικής ενέργειας κατασκευαστής

Στατική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Anping, ΕΠΕ

 

Ειδήσεις

January 27, 2021

Περίπτωση εφαρμογής του στατικού ελέγχου της τσάντας που κατασκευάζει τη μηχανή

Περίπτωση εφαρμογής του στατικού ελέγχου της τσάντας που κατασκευάζει τη μηχανή

 

Η στατική ηλεκτρική ενέργεια που χρεώνεται από την τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή σε μια ενιαία τσάντα στην ταξινομώντας περιοχή τσαντών μπορεί να προκαλέσει μεγάλα πρόβλημα, ειδικά για τις μεγάλες μηχανές. Στην ταξινομώντας περιοχή, οι τσάντες είναι είτε κολλημένες είτε αμοιβαία - αποκλειστικός. Εάν η τσάντα κολλά, θα είναι δύσκολο να συσκευάσει. Εάν είναι αμοιβαία - αποκλειστικός, είναι δύσκολο να μετρηθεί ακριβώς ο αριθμός τσαντών. Επιπλέον, η εμφάνιση είναι επίσης ένα πρόβλημα.

 

Δύο στατικοί ιονικοί φραγμοί αποβολών εγκαθίστανται στο διπλώνοντας πλαίσιο για να αποβάλουν τη στατική ηλεκτρική ενέργεια στη σπείρα που διπλώνεται. Εγκαταστήστε δύο στατικές ράβδους αποβολών προτού να σφραγιστεί η σπείρα για να εξουδετερώσει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια επιφάνειας της προηγούμενης σπείρας. Ο ιονικός φραγμός με έναν ανεμιστήρα εγκαθίσταται μεταξύ των πιάτων οδηγών, έτσι ώστε όταν εισάγεται η τσάντα στο πιάτο, τα ιόντα εισάγονται μεταξύ των τσαντών για να εξουδετερώσουν τη στατική ηλεκτρική ενέργεια, και μπορεί επίσης να αποφύγει τη βρώμικη περιοχή αέρα της συσκευής εξάτμισης καπνού, με αυτόν τον τρόπο η παραγωγή του κτυπήματος κτυπήματος ιόντων μπορεί να κρατήσει καθαρό μακρύτερο.

Σημείωση: Για μερικά προϊόντα, μια στατική ηλεκτρική ενέργεια μικρού ποσού μπορεί να πρέπει να διατηρηθεί. Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ιονικός φραγμός μπορεί να επιτύχει αυτήν την επίδραση με τη ρύθμιση της παραγωγής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση εφαρμογής του στατικού ελέγχου της τσάντας που κατασκευάζει τη μηχανή  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση εφαρμογής του στατικού ελέγχου της τσάντας που κατασκευάζει τη μηχανή  1

Στοιχεία επικοινωνίας