Κίνα Εξολοθρευτής στατικής ηλεκτρικής ενέργειας κατασκευαστής

Στατική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Anping, ΕΠΕ

 

Ειδήσεις

January 27, 2021

Ηλεκτροστατική προστασία στη διαδικασία παραγωγής των λαμπτήρων των οδηγήσεων

Ηλεκτροστατική προστασία στη διαδικασία παραγωγής των λαμπτήρων των οδηγήσεων

 

Οι οδηγήσεις είναι μια συσκευή ημιαγωγών που είναι πιό ευαίσθητη στη στατική ηλεκτρική ενέργεια, ειδικά για το λευκό, πράσινος, μπλε, και την πορφύρα. Για τα προϊόντα των οδηγήσεων, είναι ένα συστατικό κλειδί πυρήνων και η ο ευκολότερα χαλασμένη συσκευή. Όταν σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων, πρέπει να προστατεύσουμε τις οδηγήσεις. Τα φω'τα των οδηγήσεων πρέπει να προστατευθούν από τη στατική ηλεκτρική ενέργεια και την εργασία για να αποβάλουν τη στατική ηλεκτρική ενέργεια.

 

                                                    τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλεκτροστατική προστασία στη διαδικασία παραγωγής των λαμπτήρων των οδηγήσεων  0

 

Γιατί θα έπρεπε οι οδηγήσεις να προστατευθούν;

Εάν οι οδηγήσεις χρησιμοποιούνται κανονικά, έχει τη μακροχρόνια ζωή-υπηρεσία. Εντούτοις, σε πραγματική χρήση, LEDs είναι συχνά εύκολο να σπαστεί, στην πραγματικότητα, αυτοί δεν έχει λάβει υπόψη τα χαρακτηριστικά της χρήσης LEDs και προσθέτει τα κυκλώματα προστασίας σε τα. Οι οδηγήσεις είναι μια οπτικοηλεκτρονική συσκευή ημιαγωγών, η οποία βλάπτεται εύκολα από τη στατική ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνελεύσεων. Αυτό απαιτεί την ηλεκτροστατική προστασία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνελεύσεων. Στην πραγματική εργασία, οι χρήσεις των οδηγήσεων ένα ρεύμα 20mA ως ανώτερο όριο, αλλά το ρεύμα θα αυξηθεί συχνά λόγω των διάφορων λόγων σε λειτουργία. Εάν κανένα προστατευτικό μέτρο δεν λαμβάνεται, το αυξανόμενο ρεύμα θα υπερβεί έναν ορισμένους χρόνο και ένα εύρος αφότου βλάπτεται η θέληση των οδηγήσεων.

 

 

Η αντίσταση των αντιστατικών προϊόντων και άλλων συσκευών που χρησιμοποιούνται στην περιοχή εργασίας του ηλεκτροστατικού εργαστηρίου προστασίας του εργαστηρίου παραγωγής των οδηγήσεων μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 109 μετά από μια χρονική περίοδο. Προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αντιστατικού, συστήνεται να δημιουργηθούν οι ακόλουθοι τέσσερις βασικοί όροι,

1. Για να εξασφαλίσουν την εφαρμογή των ανθρώπινων μέτρων προστασίας

2. Για να εξασφαλίσει την ηλεκτροστατική προστασία του εξοπλισμού παραγωγής στο εργαστήριο

3. Για να προσπαθήσουν να κάνει το εργαστήριο παραγωγής και το περιβάλλον περιβάλλον να καλύψουν τις αντιστατικές απαιτήσεις

4. Για να βελτιώσετε το σύστημα, διατυπώστε τις προδιαγραφές λειτουργίας, καθιερώνει ένα ακριβές σύστημα εσωτερικού λογιστικού ελέγχου για να εξασφαλίσει ότι το σύστημα εφαρμόζεται και εστίαση στην κατάρτιση της ηλεκτροστατικής συνειδητοποίησης των υπαλλήλων διατυπώστε τα τεχνικά πρότυπα για τα ηλεκτροστατικά προϊόντα προστασίας για να εξασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων προστασίας. Από την άποψη των μεθόδων μέτρησης και ελέγχου, προσθέστε τη θερμοκρασία και ο έλεγχος υγρασίας στην περιοχή εργασίας, καταγράφει τη θερμοκρασία και την υγρασία κάθε μέρα στατική τάση μέτρου κάθε μήνα ελέγξτε την τάση αντίστασης και τριβής επιφάνειας κάθε φορά που πλένονται τα αντιστατικά ενδύματα και τα καλύμματα των υπαλλήλων ελέγξτε την αντιστατική αντίσταση επιφάνειας επιτραπέζιων χαλιών κάθε χρόνο αρχική. Ένας περιεκτικός ελεγκτής αντίστασης ανθρώπινων σωμάτων εγκαθίσταται στην είσοδο του εργαστηρίου Ο χρόνος διασκεδασμού τάσης ισορροπίας και στατικής ηλεκτρικής ενέργειας του ιονικού ανεμιστήρα θα είναι οργάνωση μια φορά το μήνα. Παρακαλώ πάρτε τις κατάλληλες προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Τα εξής είναι για την αναφορά μόνο: Πρέπει να είναι σε θέση να αποτρέψει την παραγωγή στατικής ηλεκτρικής ενέργειας: απαιτημένος από το προσωπικό συνελεύσεων που φορά τον αντιστατικό ιματισμό (όπως τα αντιστατικά ενδύματα, καπέλα, παπούτσια, κούνιες δάχτυλων, ή γάντια, κ.λπ.) πρέπει να είναι σε θέση να διαλύσει γρήγορα τη στατική ηλεκτρική ενέργεια στην επιφάνεια ή το εσωτερικό: Οι χειριστές συνελεύσεων πρέπει να φορέσουν τα αντιστατικά λουριά καρπών. (Το λουρί καρπών πρέπει να συνδεθεί με το στηρίζοντας σύστημα) μπορεί να παρέχει την προστασία προστατευτικών καλυμμάτων από τον αντίκτυπο ξαφνικής ηλεκτροστατικής απαλλαγής ή ηλεκτρικών πεδίων:

 

①Ο πίνακας συνελεύσεων (πάγκος εργασίας) πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα αντιστατικό επιτραπέζιο χαλί και να στηριχτεί.

   

②Ένα αντιστατικό συστατικό κιβώτιο απαιτείται για να κρατήσει LEDs.

     

③Ο συγκολλώντας σίδηρος, τέμνουσα μηχανή, φούρνος κασσίτερου (ή αυτόματος συγκολλώντας εξοπλισμός επανακυκλοφορίας) πρέπει να στηριχτεί. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, αποφύγετε άμεσα τις καρφίτσες του φωτεινού σωλήνα όσο το δυνατόν περισσότερο, και αγγίξτε το κολλοειδές μέρος όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τον επιλογή και την τοποθέτηση. Να στηρίξει τα μέτρα πρέπει εντελώς να αποτρέψει την παραγωγή της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας. Να στηρίξει του πάγκου εργασίας, συγκολλώντας σίδηρος, τέμνουσα μηχανή, φούρνος κασσίτερου (ή αυτόματος συγκολλώντας εξοπλισμός επανακυκλοφορίας) πρέπει να εισαχθεί στο χώμα με ένα παχύ καλώδιο σιδήρου, και ένας μεγάλος φραγμός σιδήρου πρέπει να δεθεί στο τέλος του καλωδίου σιδήρου. Θαμμένο κάτω από 1 μέτρο της επίγειας επιφάνειας, κάθε επίγειο καλώδιο πρέπει να συνδεθεί με το κύριο καλώδιο. Εάν το ηλεκτροστατικό δαχτυλίδι που φοριέται από το χειριστή έχει ένα καλώδιο μολύβδου, το καλώδιο μολύβδου πρέπει επίσης να συνδεθεί με το θαμμένο καλώδιο. Ο ημιτελής και τελειωμένος εξοπλισμός δοκιμής πρέπει επίσης να στηριχτεί. Χρησιμοποιήστε το αντιστατικό σφουγγάρι ή τη συσκευασία για τις συσκευάζοντας τσάντες των οδηγήσεων και τα ημιτελή υλικά συσκευασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας